Banner 980x90

Burtnieku jaunajos kapos par 3500 eiro izbūvēs aku

Rīga, 6.dec., LETA. Burtnieku jaunajos kapos tiks izbūvēta aka, lēmuši Burtnieku novada pašvaldības deputāti.

No pašvaldības budžeta līdzekļiem akas izbūvei tiks atvēlēti 3500 eiro.

Patlaban Burtnieku jaunajos kapos aka nav, tādēļ SIA "BN Komforts" nodrošina ūdens piegādi ar transportu. Lai problēmu atrisinātu, nepieciešams izbūvēt aku, skaidroja pašvaldībā.

SIA "BN Komforts" 100% kapitāldaļu pieder Burtnieku novada pašvaldībai. Uzņēmuma pamatdarbība ir komunālo pakalpojumu sniegšana Rencēnu, Ēveles, Vecates, Matīšu, Burtnieku un Valmieras pagastu iedzīvotājiem.

Uzņēmums sniedz arī citus pakalpojumus - teritorijas labiekārtošanas un apsaimniekošanas pakalpojumus, daudzdzīvokļu māju apsaimniekošanu, sētnieka pakalpojumus, zāles pļaušanu, sniega attīrīšanu un kapsētu apsaimniekošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)