Banner 980x90

Baiks Sajūtu parkā gūst brīvības sajūtu

Publicitātes foto/ Foto: Edgars Vaivads
Publicitātes foto/ Foto: Edgars Vaivads
Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks, apmeklējot Gaujas stāvo krastu Sajūtu parku, gūst brīvības sajūtu ko sniedz pastaiga baskāju takā un piedzīvojumu takā kokos, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" Sabiedrisko attiecību speciālists Emīls Ozerinskis.

Valmieras mērs aicina izbaudīt emocijas un apmeklēt Sajūtu parku, kas atrodas desmit minūšu gājienā no Valmieras centra un ļauj sajust dabas pieskārienu, atpūšoties no pilsētas dunoņas. Īpašas emocijas var gūt izbaudot pārbraucienu pāri Gaujai.

Sajūtu parka takas iespējams apmeklēt katru dienu no plkst.10.00 līdz plkst.20.00.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)