Banner 980x90

Aizvadīts Vislatvijas vakara vadītāju festivāls

Publicitātes foto/ Foto: Burtnieku novada pašvaldība
Publicitātes foto/ Foto: Burtnieku novada pašvaldība
Piektdien, 3.martā, Valmieras pagasta kultūras namā norisinājās 16.Vislatvijas vakara vadītāju festivāls, kurā sanākušos izklaidēja Latvijā populāri un mazāk populāri vakara vadītāji.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Burtnieku novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Arita Rudzīte, pasākumam bija dots nosaukums "Tirgū", un tajā skatītāji varēja redzēt daudz un dažādas amizantas ainiņas, kas mēdz notikt tikai un vienīgi tirgus placī.

Uzstājoties ar šovprogrammām, sanākušos, apspēlējot tirgus tēmu, izklaidēja septiņi vakara vadītāji: Zigmunds Freibergs no Lēdurgas, Rihards Čerkovskis no Rīgas, Vladislavs Krasovskis no Salaspils, Inita Miglava no Valmieras, Uģis Točs ar draugiem no Jelgavas, Kārlis Mednieks no Kuldīgas un Anita Lāce no Baložiem.

Pasākuma laikā vakara vadītāji savā starpā cīnījās arī par atraktīvākā vakara vadītāja titulu. Šo godu skatītāju balsojumā jau otro gadu pēc kārtas ieguva Zigmunds Freibergs no Lēdurgas, kurš uzstājās kā gruzīns no Rīgas Centrāltirgus. Viņš skatītāju simpātijas ieguva, iesaistot pārģērbšanās spēlē skatītājus.

Vienlaikus pasākumu krāšņāku padarīja mūziķi un dejotāji. Festivālā uzstājās gan Valmieras pagasta vidējās paaudzes deju kolektīvs "Solis", gan jauniešu deju kolektīvs "Sadancis", gan Laimas bērnu vokālais ansamblis, gan mūziķi no grupas "Alianse" un citi.

Vislatvijas vakara vadītāju festivāls Valmieras pagastā notiek ik gadu, kopā pulcējot gan pieredzējušus vakara vadītājus ar savām sagatavotajām programmām, gan tos, kuri vēl tikai mācās šo arodu. Pasākums ir skatītāju iemīļots un to ik gadu apmeklē vairāki simti cilvēku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)