Banner 980x90

Aizvadīts konkurss "Mis un Misters Valmieras Valsts ģimnāzija 2017"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 3.februārī 21.reizi Valmieras Valsts ģimnāzijā (VVĢ) norisinājās  konkurss "Mis un Misters VVĢ".

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras Valsts ģimnāzijas pārstāve Beāte Agneta Rause, šogad pēc skolas biedru iepriekšēja balsojuma tika izvirzīti 11 finālisti - Beāte Agneta Rause, Ojārs Rozenbergs, Anna Žanete Treimane, Pēteris Štāls, Linda Vēvere, Markuss Dubavs, Dina Linda Mīlberga, Kristers Vēveris, Agne Čākure, Mārcis Jorens Rullis un Laine Loze. Viņu uzdevums bija pierādīt sevi četros dažādos uzdevumos.

Vispirms jaunieši uzstājās ar savu vizītkarti, kurā kandidāti skatītājus un žūriju atraktīvā veidā iepazīstināja ar sevi. Tālāk tika rādīti dažādi jauniešu talantu priekšnesumi, kuros varēja redzēt gan konkursantu oriģinalitāti, gan lielisko humora izjūtu.

Turpinājumā sekoja vēl kāds izaicinājums - valsis. Arī šajā reizē skatītāji bija liecinieki brīnišķīgiem un neatkārtojamiem deju priekšnesumiem, kas vienlaicīgi bija arī sižetiski stāstījumi par ģimeni, pirmo mīlestību un balli, liktenīgām tikšanās reizēm.

Kandidātiem bija jāparāda arī sava izdoma un atjautība, atbildot uz jautājumiem, ko bija sagatavojuši pasākuma vadītāji - skolas absolventi Zelma Jēgere (pazīstama arī kā repere Viņa) un Jānis Kreičmanis (VVĢ Mistera titula ieguvējs 2010.gadā).

Organizatori īpaši pateicas darbaspējīgajai žūrijai, kas ar lielu atbildību veica sev uzticētos pienākumus un vienlaicīgi nesavtīgi apdāvināja gan visus konkursa dalībniekus, gan lutināja ar īpašām specbalvām.

Pasākuma noslēgumā tika paziņoti titulu ieguvēji:

• Mis Skatītāju simpātija 2017 - Agne Čākure 12.b;
• Misters Skatītāju simpātija 2017 - Ojārs Rozenbergs 12.d;
• Vice Mis VVģ 2017 - Beāte Agneta Rause 11.a;
• Vice Misters VVĢ 2017 - Kristers Vēveris 11.a;
• Mis VVĢ 2017 - Linda Vēvere 11.a;
• Misters VVĢ 2017 - Markuss Dubavs 11.a.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)