Banner 980x90

Aizdevums pieejams teju ikvienam 

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ātrie īstermiņa kredīti ir pieprasīti tādēļ, ka tiem ir vienkārši un ērti pieteikties, kā arī naudu var saņemt ļoti īsā laikā.

Lai pieteiktos aizdevumam, Jums
- jāizvēlas aizdevējs;
- jāreģistrējas tā mājaslapā;
- jāpārskaita simboliska, visbiežāk 0,01 eiro liela reģistrācijas maksa;
- pieteikumā jāieraksta aizdevuma summa un termiņš.

Ātrais kredīts ir pieejams ikvienam pilngadīgam Latvijas iedzīvotājam, kuram ir nokārtotas kredītsaistības. Lai reģistrētos aizdevēja mājaslapā un varētu saņemt aizdevumu, Jums nepieciešams mobilais tālrunis, e-pasta adrese un bankas konts.

Kredīts bez ķīlas dažās minūtēs
Īstermiņa ātros aizdevumus visbiežāk iespējams saņemt uz laiku līdz 30 dienām, tomēr ir vairāki aizdevēji, kas piedāvā aizņemties arī uz ilgāku termiņu – vienu, diviem vai pat trim gadiem. Aizdevumi ar ilgāku atdošanas termiņu vairāk piemēroti Jūsu patēriņam – maksājumiem vai pirkumiem, kas iepriekš ieplānoti un rūpīgi pārdomāti. Ātrie aizdevumi patēriņam, tāpat kā īstermiņa ātrais kredīts, ir pieprasīti, pateicoties ērtajam un vienkāršajam saņemšanas procesam.

Salīdzinājumā ar citiem aizdevumu veidiem ātrajiem kredītiem ir šādas priekšrocības:
- vienkārša pieteikšanās;
- nav jāiesniedz dokumenti;
- netiek pieprasīta ķīla;
- aizdevums pieejams dažu minūšu laikā.

Ātrais kredīts atkarībā no aizdevēja ļauj saņemt līdz 500–700 eiro, savukārt kredīta minimālā summa ir diapazonā no pieciem līdz 70 eiro. Patēriņam paredzēto ātro kredītu limits var sasniegt 2 000 vai 3 000 eiro.

Rūpīgi apsveriet aizņemšanās nepieciešamību
Īstermiņa aizdevumi palīdz situācijās, kad līdz algai vēl jāgaida un svarīga, iepriekš neplānota maksājuma veikšanai Jums pietrūkst līdzekļu, un arī ar iekrājumiem apmaksai nepietiek. Ņemot kredītu, Jūs nesagādājiet sev vairāk rūpju un nesarežģītu situāciju, aizņemieties atbildīgi.

Pirms kredīta pieteikuma iesniegšanas rūpīgi apsveriet:
- vai ātrais kredīts Jums patiešām nepieciešams?
- vai izraudzītā summa un aizdevuma termiņš saskan ar Jūsu iespējām kredītu atdot noteiktajā laikā?
- vai aizdevuma nosacījumi un procentu likme ir Jums labvēlīga?
- vai Jūsu izvēlētais kredīts ir izdevīgākais aizdevēju piedāvājums?

Aizņemieties vienīgi tad, ja uz šiem jautājumiem atbildat apstiprinoši!

Apmeklējiet aizdevēju mājaslapas un detalizēti iepazīstieties ar informāciju par piedāvātajām iespējām, izvērtējiet, kurš ātrais kredīts ir piemērots Jūsu vajadzībām un iespējām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)