Banner 980x90

Aizdegoties garāžai, Rūjienā cietis cilvēks

Rīga, 10.sept., LETA. Pirmdien ugunsgrēkā Rūjienā cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu glābēji saņēmuši ap plkst.18. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg garāža un tajā esošā vieglā automašīna 33 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem. Plkst. 20.30 ugunsgrēks tika likvidēts un tā dzēšanas darbos iesaistījās arī Naukšēnu pašvaldības ugunsdzēsības formējums.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, sausā zāle, zaru kaudze, krūmi, kokmateriāli, labības rugāji, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, meža zemsedze, mikroautobuss, divas dārza mājas, šķūnis ar malku un sadzīves mantām.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 42 izsaukumus - 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)