Banner 980x90

Labdarības koncertā Valmieras tehnikumā saziedoti 116 eiro

Kā ik gadu, arī šogad, Ziemassvētku priekšvakarā, Valmieras tehnikumā notika labdarības koncerts, kurā visi gūtie ienākumi tiek novirzīti kādam īpašam mērķim. Šajā gadā audzēkņi lēma, ka līdzekļus vēlas nodot onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības "Dzīvības koks" Valmieras nodaļai.

Sazinoties ar pārstāvi no onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības "Dzīvības koks", uzzinājām, ka saziedotie līdzekļi varētu tikt nodoti, lai attīstītu Valmieras nodaļas darbu un organizētu atbalsta pasākumus onkoloģijas pacientiem un viņu tuviniekiem. Labdarības koncertā uzstājās skolas ansamblis, kā arī audzēkņi, kuri bija sagatavojuši savus muzikālos priekšnesumus.

Varējām klausīties dzeju, baudīt saksofonistes skaņdarbus un vērot Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas deju kolektīva "Pārgaujas delveri" priekšnesumus. Izpildot dažādas dziesmas, koncertā uzstājās arī Valmieras Viestura vidusskolas audzēkņi. Koncerta noslēgumā īpašu pārsteigumu bija sagatavojis Valmieras tehnikuma skolotāju kolektīvs, kas izpildīja Ziemassvētkiem atbilstošas dziesmas un radīja pacilājošu noskaņu visiem klātesošajiem.

Kā īpašs notikums, uzsākot vakara saviesīgo daļu, bija skolotāju un skolēnu kopīga deja – polonēze. Polonēzi uzsāka balles deju pasniedzējs un skolas direktore, ko turpināja audzēkņi un tehnikuma darbinieki. Jau vairākus mēnešus audzēkņi var apmeklēt interešu izglītības pulciņu, kurā apgūst saviesīgās dejas. Šī pulciņa ietvaros ir apgūtas dažādas dejas, piemēram, valsis, ča-ča-ča, pasodoble, sirtaki u.c., un šī bija lieliska iespēja jauniešiem paradīt vairāku mēnešu garumā apgūto.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)