Banner 980x90

Vietām saglabājas migla; trešdien kļūs par grādu vēsāks

Rīga, 21.nov., LETA. Otrdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā ir -1..+4 grādi un vietām saglabājas migla. Plkst.14 biezākā migla - ar redzamību zem 500 metriem - novērota Tukumā un Jūrmalā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra un "Latvijas Valsts ceļi" informācija.

Līdz ar tumsas iestāšanos atsevišķos ceļu posmos parādīsies apledojums. Naktī uz trešdienu vietām arī nedaudz snigs, dominēs bezvējš un gaisa temperatūra pazemināsies līdz 0..-6 grādiem.

Trešdien migla izklīdīs un daudzviet uzspīdēs saule, nav gaidāmi būtiski nokrišņi. Pūtīs lēns vējš un gaiss iesils līdz -1..+3 grādiem.

Rīgā iespējama migla, trešdien laiks kļūs gaišāks, pūtīs lēns dienvidu vējš un gaisa temperatūra svārstīsies ap nulles atzīmi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)