Banner 980x90

Vidzemes šosejā mainīs satiksmes organizāciju pie pārvada uz Cēsīm

Rīga, 27.jūl., LETA. Šodien dienas otrajā pusē paredzēts mainīt satiksmes organizāciju zem pārvada pār Vidzemes šoseju pie pagrieziena uz Cēsīm (77,76.kilometrs), aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Līdz šim satiksme zem pārvada tika organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem. Turpmāk satiksme Veclaicenes virzienā zem pārvada būs nepārtraukta bez luksoforiem, bet spēkā paliek gabarītu ierobežojumi - platums 3,25 metri un augstums 4,3 metri.

Savukārt satiksme Rīgas virzienā būs novirzīta pa pārvada nobrauktuvēm bez luksoforiem un bez gabarītu ierobežojumiem.

"Aicinām autovadītājus rūpīgi sekot ceļa zīmju norādēm, jo, no Veclaicenes puses braucot Rīgas virzienā, uz nobrauktuvēm vairs nebūs galvenā ceļa priekšrocības," pauda LVC.

Aktuālā informācija par satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, mājaslapā "lvceli.lv", kā arī lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)