Banner 980x90

Vidzemes slimnīca: Galvenais, lai veselības ministrs veidotu dialogu ar nozarē strādājošajiem

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Galvenais, lai veselības ministrs veidotu dialogu ar nozarē strādājošajiem, lai ieklausītos speciālistos un veiktu pārdomātas un pragmatiskas reformas veselības aprūpē pacientu interesēs, uzskata Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs.

Viņš uzskata, ka svarīgi ir arī, lai ministrs spētu piesaistīt nozarei adekvātu finansējumu.

"Slimnīcas jau neizvēlas veselības ministrus - kurš kandidāts tiek apstiprināts šai amatā, ar to arī cenšamies saprasties un sastrādāties," piebilda Muskovs.

Kā ziņots, pēc skandāla saistībā ar ķirurģisku manipulāciju veikšanu Latvijas Onkoloģijas centrā, apejot oficiālo pacientu reģistrācijas kārtību, piektdien no amata atkāpās līdzšinējais veselības ministrs Guntis Belēvičs. Tāpat Belēvičs paziņoja par izstāšanos no Latvijas Zaļās partijas un nolicis Saeimas deputāta mandātu.

Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) ir piedāvāts veselības ministra amatam virzīt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vadītājas Andas Čakšas kandidatūru.

Sagaidāms, ka šodien Čakšas kandidatūra tiks oficiāli izvirzīta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)