Banner 980x90

Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks "Vidzemes fitnesa diena 2017"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 4.martā, no plkst.13.00 līdz 17.00 Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC) norisināsies "Vidzemes fitnesa diena 2017".

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja VOC pārstāvniecība, pasākuma programma ir piesātināta ar fitnesa aktivitātēm un ikvienam pasākuma apmeklētājam būs iespēja iepazīties ar kādu no piedāvātajām fitnesa meistarklasēm.

Divas meistarklases "Vidzemes fitnesa dienā 2017" vadīs augsti kvalificētais, Roberta Štainbahera starptautiskās bodyART skolas oficiālās filiāles skolas Latvijā - Latvijas bodyART skolas mācībspēks un prezentētāj treneris Zigmunds Āboliņš.

bodyART

Funkcionāla bodyART spēka nodarbība ar iekļautu kardio daļu deepWORK. bodyART® un deepWORK® ir Roberta Štainbahera funkcionālo treniņu programmas, kas pasludinātas par pēdējo gadu Eiropas fitnesa sensāciju. Tas ir vienkāršs, atlētisks, bet tai pašā laikā grūts un unikāls - enerģijas pilns treniņš, kas izaicina ikvienu pārvarēt sava prāta uzstādītās robežas, lai sasniegtu augstākus rezultātus. Treniņš balstās uz Iņ un Jan (Yin & Yang) likumiem, kā arī 5 dabas enerģijām no Tradicionālās Ķīnas medicīnas, un sevī apvieno efektīvus un iedarbīgus spēka, lokanības, izturības, līdzsvara un elpošanas vingrinājumus.

bodyART STRETCH

Nodarbība apvieno cilvēka ķermeni, prātu un dvēseli kā vienotu veselumu, piedāvājot īpašu pieredzi efektīvos elpošanas, līdzsvara un stiepšanās vingrinājumos. Tā atbrīvos muskuļus un prātu no uzkrātās spriedzes un nodrošinās harmonisku noslēgumu intensīvajai pasākuma dienai.

Programmā būs arī Start Up Mobility (Daniela Kupriša, Valmiera), N +TC Endurance (Kristaps Strods, Rīga), Zumba (Liene Ozoliņa, Sigulda), N +TC Strenght (Ance Auziņa, Rīga), kā arī Mix zona ar TRX stendiem, Body Bike, Crosfit zona, kā arī speciāla fitnesa zona bērniem Kids Fitness. Mix zona darbosies, un izmēģināt jebkuru no piedāvātajām aktivitātēm būs iespējams, visas "Vidzemes fitnesa dienas" laikā. Tāpat pasākuma ietvaros būs iespēja satikt fizioterapeitus un saņemt ieteikumus un padomus treniņu procesa, kā arī savas veselības uzlabošanai.

Biļetes ir iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu Serviss" kasēs, kā arī pasākuma laikā uz vietas. Biļetes cena 10 eiro, pērkot vismaz 10 biļetes vienā reizē, vienas cena 8 eiro. Bērniem, skolēniem, studentiem, uzrādot apliecību biļetes cena - 5 eiro.

"Vidzemes fitnesa dienu" organizē SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" sadarbībā ar sporta preču veikalu "Sportland".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)