Banner 980x90

Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks "Elektrum ledus svētki"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 12.martā no plkst.11.00 līdz 15.00 Vidzemes Olimpiskā centra (VOC) "Elektrum" ledus hallē norisināsies publiskā slidošana "Elektrum ledus svētki", pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja VOC pārstāvniecība.

"Elektrum ledus svētku" programmā paredzētas dažādas veiklības stafetes uz ledus Armanda Simsona vadībā. Stafetes ģimenēm, komandām un individuāli. Pasākuma organizatori būs parūpējušies par aktivitātēm visa vecuma slidotājiem.

Ikvienam būs iespēja izmēģināt hokeja elementus un pārbaudīt savu precizitāti metienos pa vārtiem. Pašiem mazākajiem slidotājiem lidmašīnu lidināšana, jo tālāk aizlidos veidotā papīra lidmašīna jo lielāka iespēja tikt pie balviņām. Jaunākie pasākuma apmeklētāji cīnīsies par gardiem, veselīgiem našķiem.

Ripas pārvaldīšanas meistarībā, šķēršļu trasē, erudīcijas spēlēs un citās aktivitātēs sevi pierādīt varēs ikviens pasākuma apmeklētājs. Apvienojot lidojošā šķīvīša mešanu un hokeju savus spēkus varēs pārbaudīt ufo hokejā.

Pasākuma veidotāji aicina ņem līdzi savu ģimeni un draugus, būs stafetes un atrakcijas arī komandām. Daļa Vidzemes Olimpiskā centra ledus halles laukuma būs atvēlēta arī mierīgai slidošanai.

Visi atrakciju dalībnieki cīnīsies par vērtīgam balvām. Paši mazākie slidotāji par gardiem un veselīgiem našķiem no "Rāmkalniem". Individuāli būs iespējams izcīnīt dažādas balvas, ātrākie un veiklākie šķēršļu trases dalībnieki cīnīsies par dāvanu karti 50 eiro vērtībā no t/c "Valleta"  un Valmieras koncertzāles. Veiklākie slidotāji, kuri visātrāk pieveiks trasi ar nūjām un ripu cīnīsies par dāvanu kartēm no aktīvās atpūtas centra "Eži".

Paralēli slidošanai varēs izmēģināt dažnedažādākus fizikas eksperimentus kopā ar "Fizmixlv", kā arī uzzināt daudz jauna par energoefektivitāti no jomas speciālistiem.

Pasākumu organizē un nodrošina "Elektrum". Ieeja pasākumā, slidošana un slidu noma - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)