Banner 980x90

Vidzemes Augstskola un Valmieras tehnikums noslēdz sadarbības līgumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vidzemes Augstskolas (ViA) rektors Gatis Krūmiņš un Valmieras tehnikuma direktore Vineta Melngārša ir parakstījuši sadarbības līgumu, lai veicinātu Vidzemes reģionā plašākas izglītības iespējas, attīstītu jaunus un inovatīvus produktus, kā arī mūžizglītības un mācību programmas, kas balstītas darba vidē, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

Līguma mērķi ir vairāki, galvenokārt īstenot profesionālās izglītības programmas, tādas kā "Telemehānika un loģistika", "Grāmatvedība", "Mehatronika", "Viesnīcu pakalpojumi", "Restorānu pakalpojumi", "Koka izstrādājumu izgatavošana", izglītības un zinātnes sadarbības attīstība, tiecoties nodrošināt Vidzemes reģiona un Valmieras tehnikuma izglītojamo plašākas iespējas augstskolas studiju programmu apguvē un iekļaušanos zinātniskajā pētniecībā, kā arī jaunu inovatīvu produktu un pakalpojumu izstrāde un pirmsinkubācijas aktivitāšu īstenošana.

Abas puses atzina, ka priecājas par līguma slēgšanu, jo sadarbība starp Valmieras tehnikumu un Vidzemes Augstskolu ir ilglaicīga.

"Mums ir svarīga praktiskā sadarbība, un šeit tā patiešām parādās. Un es domāju, ka tā dinamiski attīstīsies vēl vairāk mehatronikā, tūrismā un citās jomās," atzina Gatis Krūmiņš.

Pēc līguma parakstīšanas puses pārrunāja līdz šim paveikto, apmainījās pieredzē un pārrunāja nākotnes plānus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)