Banner 980x90

Vidzemes Augstskolā norisināsies Atvērto durvju dienu pikniks

Daugavpils, 16.maijs, LETA. Noslēdzoties studiju gadam, 2.jūnijā no plkst.12 līdz 17 Vidzemes Augstskolā (ViA), "Zaļajā pusdienošanas vietā pie Gaujas" norisināsies Atvērto durvju dienu pikniks kopā ar augstskolas pasniedzējiem un studentiem, aģentūru LETA informēja Vidzemes Augstskolas Sabiedrisko attiecību speciāliste Vera Grāvīte.

Pasākums noritēs neformālā gaisotnē, aicinot skolēnus un viņu vecākus uzzināt visu par studiju iespējām ViA un dzīvi Valmierā. Pasākuma gaitā būs iespēja tikties ar ViA studiju virzienu pārstāvjiem un studentiem, kas atbildēs uz jautājumiem un dalīsies savā pieredzē.

"Kad nācu uz Atvērto durvju dienu, biju par 80% pārliecināts par to, ka studēšu Vidzemes Augstskolā. Pasākuma gaitā varēju uzdot dažādus jautājumus un dzirdēt atbildes no studentiem, kas jau studē ViA, izkliedējot manas šaubas," atklāj studiju programmas "Tūristu gids - ceļojumu un pasākumu organizators" 1.kursa students Egīls Kārkliņš.

Kārkliņš iesaka pasākumu apmeklēt arī tiem, kas vēl nav izdomājuši to, kur studēs, jo tā ir neformāla gaisotne un lieliska iespēja redzēt tos, kas varētu būt gan pasniedzēji, gan domu biedri nākotnē.

ViA ir labi pazīstama ar savu starptautisko profilu, augsti kvalificētu akadēmisko personālu un līdzsvaru starp teoriju un praksi. Tā ir neatkarīga augstākās izglītības un pētniecības iestāde. ViA galvenās kompetences jomas ir - biznesa vadība, komunikācija, mediji un pārvaldība, informācijas tehnoloģijas, tūrisms un atpūta, būvniecība un mehatronika.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)