Banner 980x90

 Vidzeme Fashion 2017 izsludina konkursu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Par nu jau tradīciju kļuvušais Vidzeme Fashion show, kas šogad norisināsies 22. aprīlī un papildinās Valmieras Mākslas dienu programmu, ir sava publicitātes tēla meklējumos un aicina ikvienu Valmieras skaistumkopšanas un friziera salonu iesaistīties tā veidošanā.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Vidzeme Fashion sabiedrisko attiecību speciāliste Sintija Milberga, šī gada aprīlī, Valmieras mākslas dienu ietvaros, notiks ikgadējie modes svētki jeb Vidzeme Fashion. Pasākuma atklāšana notiks 20.aprīlī Galerijā Laipa, kur ar pirmajām dizaineru modes skatēm tiks gaidīti un sveikti pasākuma atbalstītāji un draugi. Savukārt 22.aprīlī ar 12 dizaineru skatēm un muzikāliem pārsteigumiem notiks Vidzeme Fashion show 2017.

Gatavojoties pasākumam un ieklausoties Valmieras sadarbības partneru vēlmēs, Vidzeme Fashion komanda vēlas sniegt iespēju ikvienam Valmieras skaistumkopšanas un frizieru salonam piedalīties šī gada publicitātes tēla veidošanā, tādā veidā prezentējot pašmāju meistaru radošumu un profesionalitāti plašākai publikai.

Konkursa mērķis ir nodrošināt kvalitatīvu un mākslinieciski augstvērtīgu Vidzeme Fashion 2017 publicitātes tēlu, kas sevī iemieso Valmieras Mākslas dienu tematiku – mākslas / dizaina dārzs. Darbus (publicitātes tēla fotogrāfijas) konkursam var iesniegt līdz 18.03.2017. plkst.15:00.

Dalībnieku iesniegtajos darbos tiks vērtēts friziera, make up mākslinieka un stilista sniegums, fotogrāfijas profesionālais un mākslinieciskais redzējums, atbilstība konkursa tēmai, kā arī šī brīža modes tendenču izmantošana un sadarbība ar Latvijas dizaineriem.

Darbu vērtēšanu nodrošinās konkursa komisija, kuras sastāvā ir Vidzeme Fashion darba grupa; fotogrāfe, NB studijas īpašniece Natalie Berezina; Londonas modes blogere, Brillante Fashion show galvenā organizatore Laura Vēvere; Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Dace Jase un modes dizaineris, LMA Dizaina nodaļas docents, zīmola "Status by Shtamguts" radošais direktors Artis Štamgūts.

Aicina interesentus saņemt konkursa nolikumu un papildus informāciju rakstot Vidzeme Fashion komandai uz e-pastu info@vidzemefashion.lv.


 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)