Banner 980x90

Vidzemē autovadītājs bēdzis no alkohola pārbaudes un avarējis

Rīga, 13.nov., LETA. Šonakt Rūjienas novadā avarējis kāds autovadītājs, kurš pirms tam aizbēdzis no policistiem un mēģinājis izvairīties no alkohola koncentrācijas pārbaudes, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Automašīna "Opel Vectra" apturēta īsi pēc pusnakts Tērbatas ielā, Valmierā. Likumsargam dodoties pie automašīnas, lai veiktu alkohola koncentrācijas pārbaudi, taču transportlīdzekļa vadītājs pēkšņi sācis braukt.

Policijas darbinieki sākuši pakaļdzīšanos, vairākkārt pieprasījuši apturēt automašīnu, taču tas netika darīts. Pazūdot no policistu redzesloka, vēlāk vajātā automašīna atrasta avarējusi Rūjienas novada Lodes pagastā. Vadītājs notikuma vietu bija pametis. Policija izmeklē notikušo.

Mote informēja, ka vakar Jaungulbenes pagastā Gulbenes novadā, autoceļa Tirza-Jaungulbene-Liede 15.kilometrā, kādam automašīnas "Dodge" vadītājam konstatēts vairāk nekā trīs promiļu reibums. Turklāt vīrietis piedalījies ceļu satiksmē bez jebkāda veida transportlīdzekļu vadīšanas tiesībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)