Banner 980x90

Vidzemē atvērta pieteikšanās inovāciju atbalsta programmā "Zīle"

Rīga, 7.maijs, LETA. Valmieras pilsēta, Beverīnas, Burtnieku un Kocēnu novadi turpina īstenot pagājušā gadā iesākto inovāciju atbalsta programmā "Zīle", aģentūru LETA informēja Ilze Eglāja.

Atbalsta programmas "Zīle" mērķis ir veicināt jaunu produktu un inovāciju realizēšanu, stiprināt esošos uzņēmumus un veicināt jaunu tehnoloģisku uzņēmumu veidošanos Valmieras pilsētā, Beverīnas, Burtnieku un Kocēnu novados. Turklāt programma paredz visām iesaistītajām pašvaldībām kļūt par inovāciju un jaunu produktu testgultni jeb testēšanas vidi (angliski "test-bed"), proti, labvēlīgu vietu, kur uzņēmumiem veidoties, attīstīties un nobriest.

Atbalsta programmā uzņēmējiem būs iespēja saņemt finansējumu, lai uzņēmumos ieviestu dažādus jauninājumus un inovācijas. Viena inovāciju projekta minimālais atbalsta apjoms ir 2000 eiro, bet maksimālais atbalsta apjoms ir 10 000 eiro. Maksimālā atbalsta intensitāte ir 80%.

Par atbalsta programmu "Zīle" visās četrās pašvaldībās tiks organizēti informatīvi pasākumi, kuros varēs saņemt detalizētu informāciju un atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem.

Pašvaldības aicina uzņēmējus pieteikt projektus inovāciju atbalsta programmai "Zīle", iesniedzot savus pieteikumus Valmieras Attīstības aģentūrai elektroniskā formātā līdz 2019.gada 10.jūnijam plkst.24.

Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds iniciatīvā "Pilsētu inovatīvās darbības".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)