Banner 980x90

Valmiermuižas stallī norisināsies zirglietu andele

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 19.martā no plkst. 11.00 līdz 15.00 Valmiermuižas staļļa pagalmā (Dzirnavu ielā 15) notiks pirmā zirglietu andele Vidzemē. Tās laikā gan lieli, gan mazi jātnieki un zirgu mīļi aicināti andelēt un iegādāties gan lietotas, gan jaunas zirglietas un jātnieku drēbes, kā arī pasūtīt jaunas no kataloga, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmiermuižas alus darītavas viesmīlības vadītāja Ieva Stīpniece.

Ciemos aicināti arī visi tie, kas vēlas ielūkoties staļļa dzīlēs un iepazīt šo fantastisko dzīvesveidu. Tamdēļ staļļa iemītnieki jau tagad ar nepacietību gaida šo dienu, lai ar viesiem draudzīgi baudītu siltu tēju un kafiju, uz ugunskura vārītu zupu, andelētos uz nebēdu, kā arī izaicinātu veiksmi loterijā.

Dalībnieki, kas vēlas pasākuma laikā notirgot savas zirglietas aicināti pieteikties līdz 12.martam, zvanot pa tālr. 26562703 vai rakstot e-pastā izjades@valmiermuiza.lv. Dalības maksa - 3 eiro.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)