Banner 980x90

Valmiermuižā par 17 000 eiro top suņu pastaigu un apmācību laukums

Rīga, 3.dec., LETA. Valmiermuižā par 17 000 eiro top suņu pastaigu un apmācību laukums, kas būs pirmā šāda publiski pieejama, nožogota un labiekārtota vieta Valmieras tuvējā apkārtnē, aģentūra LETA uzzināja Burtnieku novada pašvaldībā.

Topošais suņu laukums būs 0,3 hektāru platībā, iežogots, tajā būs izvietoti 12 šķēršļi, trīs soliņi, atkritumu konteineri un apgaismes stabs.

Pastaigu un apmācību laukums tiek veidots, lai ikvienam suņu saimniekam būtu vieta, kur ļaut savam mīlulim brīvi izskrieties, nodrošinot sunim ikdienā nepieciešamo fizisko slodzi.

Projekts tiek īstenots "Leader" programmā, sākotnēji piesaistot Burtnieku novada pašvaldības līdzfinansējumu 1934 eiro apmērā. Projekta īstenošanas gaitā radās dažādi sarežģījumi un sākotnēji nepieciešamais finansējums būtiski pieauga. Atbalsts un finansējums saņemts no neskaitāmiem cilvēkiem, ziedojumos savācot 1235 eiro.

Burtnieku novada pašvaldības dome, vērtējot lielo atbalstītāju un laukuma potenciālo izmantotāju skaitu, novembra sēdē lēma piešķirt papildu līdzfinansējumu 1858 eiro apmērā, kas nosegs laukuma izveidei trūkstošo summu.

Plānots, ka suņu pastaigu un apmācību laukums varētu tikt pabeigts decembra vidū.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)