Banner 980x90

Valmiermuižā notiks tirdziņš "Ar Gardu muti Valmiermuižā", kas šoreiz būs veltīts ziemas saulgriežiem

Valmiera, 12.dec., LETA. Piektdien no plkst.11 līdz 15 Valmiermuižas alus darītavā notiks šogad pēdējais "Ar Gardu muti Valmiermuižā" tirdziņš, kas šoreiz būs veltīts ziemas saulgriežiem, aģentūru LETA informēja Valmiermuižas kultūras biedrība.

Tirdziņš pulcēs vairāk kā simts tirgotāju, tostarp gan amatniekus, gan mājražotājus. Tāpat pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties vairākās darbnīcās, kur būs iespēja izgreznot piparkūkas, zīlēt nākotni, izzināt tradīcijas un sagatavot rotājumus mājas izgreznošanai.

Tirdziņā uzstāsies arī jauniešu folkloras studija "Banga", bet Valmiermuižas stallis zirga mugurā izvizinās gan lielus, gan mazus.

Dienas noslēgumā plkst.19 uzstāsies folkloras deju kopa "Dandari". Ieejas maksa – septiņi eiro. Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīze" kasēs un Valmiermuižas alus tirgotavā

Nākamais tirdziņš un saulgriežu svinības gaidāmas 3.februārī, kad Valmiermuižā atzīmēs Meteņdienu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)