Banner 980x90

Valmieras teātrī notiks Suhanova iestudētās Blaumaņa lugas "Pazudušais dēls" pirmizrāde

Valmiera, 22.febr., LETA. 3.martā Valmieras teātra Apaļajā zālē notiks Reiņa Suhanova iestudētās Rūdolfa Blaumaņa drāmas "Pazudušais dēls" pirmizrāde, aģentūru LETA informēja Valmieras Drāmas teātra pārstāve Madara Rutkeviča.

Režisors Suhanovs par topošo iestudējumu izteicies, ka stāsts ir par galēju vientulību, kuru izraisa nesaprašanās un neieklausīšanās otrā cilvēkā. "Krustiņam ir ārprātīgi grūti izdzīvot savu vecāku Roplaiņu pasaulē, kurā viņam nemitīgi norāda, ka viņš "dzīvo nepareizi". Viņš burtiski smok savu vecāku radītajā tumsas sprostā, kaut gan viņiem šķiet, ka tie savam dēlam dara tikai labu. Kā jaunam cilvēkam atrast vietu pasaulē, kurā ir tik daudz citu radītu dīvainu un apšaubāmu noteikumu? Bieži vien, domājot par sevi, savām problēmām, neesam spējīgi sev blakus redzēt cilvēku, kurš iet bojā. Vai arī pamanām, kad jau ir par vēlu."

Izrāde "Pazudušais dēls" Valmieras teātrī būs skatāma arī 4.martā, 5.martā, 22.martā un 23.martā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)