Banner 980x90

"Valmieras stikla šķiedras" akcionāri lems par pagājušā gada finanšu rezultātiem

Rīga, 26.maijs, LETA. Stikla šķiedras ražotāja "Valmieras stikla šķiedra" akcionāri šodien kārtējā sapulcē lems par pagājušā gada finanšu rezultātiem, liecinaa kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Atbilstoši akcionāru kārtējās sapulces lēmumu projektiem "Valmieras stikla šķiedra" dividendes no pagājušā gada peļņas neplāno maksāt - "Valmieras stikla šķiedras" 2016.gadā gūto peļņu 2 439 974 eiro apmērā plānots atstāt nesadalītu un izlietot kompānijas attīstībai un modernizācijai ar mērķi palielināt "Valmieras stikla šķiedras" konkurētspēju.

Akcionāru kārtējā sapulcē plānots arī iepazīties ar valdes, padomes, revīzijas komitejas ziņojumiem un zvērināta revidenta atzinumu, apstiprināt 2016.gada pārskatu, kā arī ievēlēt revidentu 2017.gada pārskata revīzijai un noteikt revidentam atlīdzību. Tāpat akcionāru kārtējā sapulcē plānots noteikt atlīdzību padomes locekļiem, ievēlēt revīzijas komiteju un noteikt revīzijas komitejas locekļiem atlīdzības.

2016.gadā "Valmieras stikla šķiedra" strādāja ar 101,413 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 1,8% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 2,2 reizes un bija 2,44 miljoni eiro.

"Valmieras stikla šķiedras" akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā. Uzņēmuma lielākie īpašnieki ir "P-D Glasseiden Oschatz GmbH" un "Vitrulan Internetional GmbH".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)