Banner 980x90

"Valmieras stikla šķiedra" dividendes no pagājušā gada peļņas nemaksās

Rīga, 26.maijs, LETA. Stikla šķiedras ražotāja AS "Valmieras stikla šķiedra" dividendes no pagājušā gada peļņas nemaksās, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga" par šodien akcionāru kārtējā sapulcē pieņemtajiem lēmumiem.

Kompānijas akcionāri "Valmieras stikla šķiedras" 2016.gadā gūto peļņu 2 439 974 eiro apmērā nolēma atstāt nesadalītu un izlietot kompānijas attīstībai un modernizācijai ar mērķi palielināt "Valmieras stikla šķiedras" konkurētspēju.

Tāpat kompānijas akcionāri nolēma par "Valmieras stikla šķiedras" pagājušā gada darbības rezultātiem katram padomes loceklim izmaksāt papildu atlīdzību 1% apmērā no 2016.gada tīrās peļņas, savukārt par padomes locekļa pienākumu pildīšanu 2017.gadā katram padomes loceklim noteikta atlīdzība 3000 eiro apmērā par katru apmeklētu padomes sēdi.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2016.gadā "Valmieras stikla šķiedra" strādāja ar 101,413 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 1,8% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 2,2 reizes un bija 2,44 miljoni eiro.

"Valmieras stikla šķiedras" akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā. Uzņēmuma lielākie īpašnieki ir "P-D Glasseiden Oschatz GmbH" un "Vitrulan Internetional GmbH".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)