Banner 980x90

Valmieras pilsētas svētkos notiks "Eiropas pieccīņas" noslēdzošais posms

Valmiera, 19.jūl., LETA. 29.jūlijā dažādās vietās Valmierā norisināsies erudīcijas spēles "Eiropas pieccīņa" noslēdzošais posms, tēma - "Atvērtā Eiropa", aģentūru LETA informēja SIA "Pareizā Ķīmija" pārstāve Gundega Turnele.

Sacensības tiks atklātas plkst.12, bet apbalvošana norisināsies plkst.19 uz skatuves Svētku Centrālajā laukumā. Kopējais spēles norises laiks no plkst.12 līdz 17.

Pilsētā tiks izvietoti pieci spēles punkti, to varēs sākt no jebkura punkta.

Posma uzvarētāji balvā saņems 700 eiro, 2.vietas ieguvēji 400 eiro bet 3.vietas ieguvēji 300 eiro. Tāpat tiks izlozēti trīs laimīgie Virtuālās pieccīņas dalībnieki, katrs balvā saņems 300 eiro. Kopējais spēles balvu fonds - 10 000 eiro.

Spēles noslēdzošajā posmā starp tirdzniecības "Valleta" un Rīgas ielu jautājumi būs saistīti ar plašajām iespējām, kādas Eiropas iedzīvotājiem ir pieejamas, lai gūtu pieredzi un mācītos. Tāpat būs iekļauti arī jautājumi par Valmieras kultūrvēsturi. Šajā posmā spēlei pievienosies "Mobilais zināšanu ekspresis", kas ir zināšanu platforma, lai interesantā veidā ļautu atklāt Eiropu.

"Mobilais zināšanu ekspresis" aicinās daudzveidīgi iepazīt Eiropas Savienību (ES), piemēram, atpazīstot augļus, ko Latvijā ieved no citām valstīm, tādējādi pilnveidojot izpratni par ES valstu sadarbību, kas ietekmē ikviena cilvēka ikdienu.

Centrālais notikums – spēle "ES erudīts", kuras laikā tiks būvēts pēc iespējas augstāks zināšanu tornis, atspoguļojot ideju par līdzdalību un kopīgu Eiropas veidošanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)