Banner 980x90

Valmieras pilsētas mērs iedzīvotājus vedīs ekskursijā pa pilsētu

Valmiera, 24.janv., LETA. Valmieras pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Jānis Baiks (Valmierai un Vidzemei) 8.februārī plkst.18 paša vadītas ekskursijas laikā pa pilsētu atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Liene Zālīte.

Pēc ekskursijas Valmieras pilsētas pašvaldības Lielajā zālē visi tās dalībnieki tiks aicināti uz neformālām sarunām kopā ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Baiku un pašvaldības speciālistiem.

Ekskursija sāksies un beigsies laukumā pie Valmieras pilsētas pašvaldības, Lāčplēša ielā 2. Tā ilgs aptuveni stundu. Interesenti aicināti pieteikties līdz 5.februārim, rakstot e-pastu "liene.zalite@valmiera.lv" vai zvanot pa tālruni 64207634 vai 64207136.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)