Banner 980x90

Valmieras Mūzikas skolu turpmāk vadīs Inese Sudraba

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 25.augustā, Valmieras pilsētas pašvaldības domes sēdē par Valmieras Mūzikas skolas direktori iecelta Inese Sudraba, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā.

"Valmieras Mūzikas skola man ir jauns izaicinājums profesionālajā dzīvē. Ilgus gadus esmu darbojusies Valmieras pilsētā izglītības un kultūras jomā. Tagad atgriežos šajā pilsētā ar jauniem darba pienākumiem, lai sadarbībā ar citām pilsētas izglītības un kultūras iestādēm sniegtu savu ieguldījumu Valmieras pilsētas kultūrizglītības attīstībā", pēc iecelšanas jaunajā amatā norāda  Sudraba.

Sudrabai ir vairāk nekā trīsdesmit gadu darba pieredze, regulāri papildinot zināšanas mūzikas, vadības un pedagoģijas jomā. Viņa ir vadījusi Valmieras rajona mūzikas skolotāju metodisko apvienību un bijusi rajona interešu izglītības metodiķe Valmieras Jaunatnes centrā "Vinda".

Līdz 2005.gadam Inese Sudraba ir bijusi direktora vietniece un mūzikas skolotāja Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā.  

Valmieras Mūzikas skola, kas pagājušajā gadā atzīmēja 95.gadadienu, ir Latvijas vecākā mūzikas skola. Šī gada janvārī skolā notika jau 21.Starptautisko jauno pianistu konkurss. Skola organizē arī Baltijas valstu stīgu orķestru festivālu. Regulāri pieredzes apmaiņas braucieni un koncertu rīkošana skolai ir ļāvusi attīstīt ciešu draudzību ar mūzikas skolām Lietuvā, Igaunijā, Dānijā, Čehijā, Zviedrijā, Vācijā un Norvēģijā. Jau 24 gadus skola vasarās organizē arī Vasaras (agrāk Dārza) koncertus. Šī gada pēdējais Vasaras koncerts notiks piektdien, 26.augustā, plkst.19.00, Valmieras Mūzikas skolā Pilskalna ielā 3. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)