Banner 980x90

Valmieras mērs Rīgas Brīvostas pārvaldē nopelnījis gandrīz tikpat, cik pašvaldības domē

Valmiera, 24.marts, LETA. Pērn Valmieras domes priekšsēdētājs Jānis Baiks ("Valmierai un Vidzemei") pilsētas mēra amatā nopelnījis 38 529 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Papildus darbam domē Baiks ieņēmis valdes locekļa amatu Rīgas Brīvostas pārvaldē un par to saņēmis 36 586 eiro lielu atalgojumu.

2016.gadā Baiks saņēmis 412 eiro lielu kompensāciju no Valsts kases, kā arī 65 eiro lielu apdrošināšanas atlīdzību no "AIG EL Finland".

Baiks pagājušajā gadā atmaksājis aizdevumu 13 293 eiro apmērā. Pašlaik Valmieras domes priekšsēdētājam ir parādsaistības 12 890 eiro apmērā.

Kā bezskaidras naudas noguldījumus Baiks uzrādījis 10 057 eiro.

Papildus darbam "Rīgas Brīvostas pārvaldē" un Valmieras pilsētas pašvaldībā Baiks darbojies kā valdes loceklis Latvijas Pašvaldību savienībā un sporta klubā "Valmiera", bijis padomes loceklis nodibinājumā "Centrs Valdardze", kapitāldaļu turētājs SIA "Vidzemes slimnīca" un SIA "VTU Valmiera", strādājis kā locekļa aizvietotājs Eiropas Savienības reģionu komitejā, bijis attīstības padomes loceklis Vidzemes plānošanas reģionā un uzraudzības komitejas pārstāvis Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā, kā arī savdabības padomes loceklis biedrībā "Valmieras-Giterslo reģionu sadarbībai" un izpildkomitejas loceklis Latvijas Olimpiskajā komitejā.

Baikam nepieder un lietošanā nav nodots neviens transporta līdzeklis, toties viņa īpašumā ir dzīvoklis Valmierā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)