Banner 980x90

Valmieras mērs pērn vairāk ienākumus guvis Rīgas Brīvostas pārvaldē nekā pašvaldībā

Valmiera, 10.apr., LETA. Valmieras pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Jānis Baiks (Valmierai un Vidzemei) pērn par darbu domē nopelnījis 40 527 eiro, kas ir mazāk nekā pērn Rīgas Brīvostas pārvaldē nopelnītie 45 418 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

No darba Valmieras pilsētas pašvaldībā Baika ienākumi pieauguši par 5,1%, bet par darbu Rīgas Brīvostas pārvaldē, kur viņš ir valdes loceklis, pārstāvot Ekonomikas ministriju, - par 24,1%.

Baiks saņēmis arī 484 eiro no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras.

2017.gada laikā Baiks atbrīvojies no savām parādsaistībām un iekrājis 25 985 eiro. Deklarācijā par 2016.gadu Baiks bija norādījis 12 891 eiro parādsaistības.

Valmieras mēram pieder dzīvoklis Valmierā.

Papildus jau minētajiem amatiem Baiks ir valdes loceklis sporta klubā "Valmiera", partijas priekšsēdētājs partijā "Valmiera un Vidzemei", izpildkomitejas loceklis Latvijas Olimpiskajā komitejā, locekļa aizvietotājs Eiropas Savienības reģionu komitejā un padomes loceklis nodibinājumā "Vardadze".

Līdz pērnā gada augustam Baiks bija Latvijas Pašvaldību savienības valdes loceklis, bet līdz septembrim – Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Uzraudzības komitejas pārstāvis. Kopš pērnā gada jūlija viņš vairs nav Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes loceklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)