Banner 980x90

Valmieras Kultūras centrā notiks koncerts "Gaismu Latvijai"

Valmiera, 7.nov., LETA. Par godu Lāčplēša dienai Valmieras Kultūras namā 11.novembrī plkst.18 notiks tautas deju ansambļa (TDA) "Gauja" koncerts "Gaismu Latvijai", aģentūru LETA informēja Valmieras Kultūra centra pārstāve Līga Tarbuna.

Koncertā piedalīsies TDA arī "Gatve" un vidējās paaudzes deju kolektīvs (VPDK) "Gatve – otrā iespēja" (mākslinieciskā vadītāja Gunta Raipala), TDA "Teiksma" un VPDK "Teiksma" (mākslinieciskais vadītājs Jānis Ērglis), TDA "Vektors" (mākslinieciskā vadītāja Dagmāra Bārbale), TDA "Gauja" un VPDK "Gauja" (mākslinieciskie vadītāji Evita Kaķīte-Brasa un Artis Mellups).

Koncertprogrammas vadmotīvs ir gaisma, kas simbolizē mīlestību, sauli un sirsnība.

"Visam pamatā ir mīlestība. Mīlestība vienam pret otru, deju un mūsu zemi. Koncerts notiks zīmīgā dienā – Lāčplēša dienā. Tā ir diena, kad pirms daudziem gadiem latviešu puiši cīnījās par savu zemi - par Latviju," saka koncerta "Gaismu Latvijai" organizatori, piebilstot, ka "Gaujas" dejotāji piedalīsies arī starp dejām veidotajās mizanscēnās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)