Banner 980x90

Valmieras Kultūras centrā ar koncertizrādi "Novecento" viesosies pianists Vestards Šimkus un aktieris Kristaps Ķeselis

Valmiera, 24.apr., LETA. Sestdien, 29.aprīlī, plkst.19 Valmieras Kultūras centrā ar koncertizrādi "Novecento" viesosies pianists Vestards Šimkus un aktieris Kristaps Ķeselis, aģentūru LETA informēja Valmieras Kultūras centra pārstāve Līga Tarbuna.

Koncertizrādes režisors Dmitrijs Petrenko aicina ieskatīties sevī, lapojot itāļu meistara Alesandro Bariko (1958) garstāstu monologa formā "Novecento" ("Tūkstošdeviņsimt"). Grāmatā lasāms stāsts par neparasta mūziķa likteni, kurš izaudzis uz kuģa, nekad no tā nenokāpjot uz sauszemes. Viņš spēlē klavieres tā, kā neviens pirms viņa to nav darījis. Cilvēki no visas pasaules meklē iespēju dzirdēt šo klavierspēles ģēniju, bet, lai klausītos viņa spēlē, ir jādodas ceļojumā pāri okeānam. Mūziķa – pianista – lomā iejutīsies izcilais pianists Vestards Šimkus. Stāstītājs būs Latvijas Nacionālā teātra aktieris Kristaps Ķeselis.

Koncertizrāde "Novecento" norisināsies "Mākslas dienas 2017" ietvaros. Pasākumu organizē Valmieras Kultūras centrs sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un VSIA "Latvijas Koncerti".

Ieejas maksa no 7 līdz 15 eiro. Ar Valmieras kultūras karti 15% atlaide no biļetes cenas. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs un "www.bilesuparadize.lv". Pasākums nav paredzēts bērniem līdz 7 gadu vecumam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)