Banner 980x90

Valmieras "Ideju mājā" pieejamas psihologa konsultācijas

Valmieras bērnu un ģimeņu centrā "Ideju māju" darbu sākusi profesionāla psiholoģe Evita Štāla, kas centrā piedāvās individuālās konsultācijas vecākiem ar bērniem, konsultācijas sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī konsultācijas pieaugušajiem un seminārus profesionāļiem.

Evita Štāla, psiholoģijas maģistrs, psiholoģe, Latvijas Profesionālo psihologu asociācijas biedre.

Nacionālās psihologu asociācijas kontaktpersona Eiropas Psihologu Asociāciju Federācijā Eiropas psihologu sertificēšanas jautājumos.

Evita Štāla ikdienā strādā skolā un pirmskolā kā izglītības psihologs. Vada nodarbības skolēniem un viņu vecākiem. Konsultē vecākus un bērnus. Veic psihodiagnostiku bērniem ar mācīšanās traucējumiem un emocionālām problēmām. Iepriekš strādājusi Latvijas Republikas Nacionālajos Bruņotajos spēkos, vadot pirms misijas nodarbības un veicot karavīru diagnostiku. Līdztekus iepriekšminētajam vada dažādus seminārus un uzstājas kā pieaicinātais eksperts dažādos projektos. Vadījusi semināru "Stresa vadība" Latvijas Prezidentūras ES delegāciju pavadoņiem, piedalījusies Latvijas Arhitektu savienības diskusijā "Bērnudārzi. Pieredze un perspektīva", vadījusi personības izaugsmes grupa sociālajiem darbiniekiem u.c.

Papildus informācija par psihologa konsultācijām www.imim.lv, zvanot 27650440 vai info@imim.lv.

Bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" Valmierā, Beātes ielā 23 durvis vēra 1.novembrī, un ik dienu piedāvā dažādas nodarbības, pasākumus, tikšanās ar profesionāliem speciālistiem topošajiem un jaunajiem vecākiem, zīdaiņiem un bērniem līdz septiņu gadu vecumam, kā arī sievietēm.

Informācija par nodarbībām atrodama "Ideju Māja" profilos Twitter.com, Draugiem.lv un Facebook.com, kā arī centra virtuālajā filiālē - www.imim.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)