Banner 980x90

Valmieras "Ideju mājā" norisināsies kārtējā Klaudijas diena

Pirmdien, 8.decembrī, Valmieras bērnu un ģimeņu centrā "Ideju māja" (Beātes ielā 23, Valmierā) norisināsies Klaudijas diena, kad interesentiem būs iespēja tikties ar Latvijā pazīstamo fizioterapeiti un bērnu attīstības speciālisti Klaudiju Hēlu.

Plkst.14.00 notiks grupu nodarbība topošajiem un jaunajiem vecākiem par zīdaiņa handlingu jeb saudzīgu aprūpi un attīstību.

Savukārt plkst.16.00 notiks grupu nodarbība par mazuļa attīstību un rotaļāšanos vecuma posmā no 1 līdz 3 gadiem.

Klaudijas dienā pieejamas arī individuālās konsultācijas, kad topošie un jaunie vecāki sev interesējošos jautājumus var pārrunāt personīgi ar Klaudiju Hēlu, kā arī visu pamēģināt praksē ar savu mazuli.

Uz nodarbībām, kā arī konsultācijām māmiņas gaidām kopā ar mazuļiem.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām pieteikties savlaicīgi, reģistrējoties nodarbībām www.imim.lv sadaļā "Kalendārs", zvanot 27650440, rakstot info@imim.lv.

Klaudijas dienas "Ideju mājā" tiek organizētas vienu reizi mēnesī, kad visas dienas garumā ir  iespēja piedalīties gan grupu, gan individuālās nodarbībās ar Latvijā pazīstamo fizioterapeiti Klaudiju Hēlu.

"Ideju mājā" Klaudija Hēla vadīs nodarbības gan topošiem vecākiem par gatavošanos dzemdībām un pozām dzemdībām mazuļu aprūpi, gan jauniem vecākiem par mazuļu aprūpi no dzimšanas līdz gadam. Tāpat vecākiem kopā ar mazajiem būs iespēja darboties brīvās rotaļāšanās grupās, kas tiks organizētas pēc Emmijas Pikleres metodes, kā arī nodarbībās par rotaļāšanos un mazuļa attīstību no dzimšanas līdz 3 gadu vecumam.

Informācija par nodarbībām atrodama "Ideju mājas" profilos Twitter.com, Draugiem.lv un Facebook.com, kā arī "Ideju mājas" virtuālajā filiālē www.imim.lv.            

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)