Banner 980x90

Valmieras "Ideju mājā" būs nodarbība par bērna pūriņa sarūpēšanu

Ceturtdien, 20.novembrī, plkst.10.00 Valmieras bērnu un ģimeņu centrā "Ideju māja" notiks nodarbība topošajiem vecākiem "Bērna pūriņš un tā sarūpēšana". Tajā varēs uzzināt, kādu apģērbu sarūpēt mazulim, kādas mēbeles, aprīkojums, ikdienas rotaļlietas un kopšanas piederumi nepieciešami, sagaidot ģimenē jaundzimušo. Būs iespēja arī pašiem darināt mazuļa pirmos zābaciņus, cepurīti vai kokonu.

Nodarbība par bērna pūriņa darināšanu ir viena no nodarbībām ciklā, ko topošajiem vecākiem piedāvās "Ideju māja". Valmieras bērnu un ģimeņu centrs arī turpmāk piedāvās pasākumus, kas palīdzēs sagatavoties gan fiziski, gan emocionāli mazuļa ienākšanai ģimenē.

Nodarbības vadīs sertificēti un profesionāli speciālisti- gan vecmāte un krūts barošanas speciāliste, gan psihologs u.c. speciālisti.

"Ideju māja" jau pašlaik piedāvā topošajām māmiņām vingrošanas nodarbības sertificētas fizioterapeites Lindas Kalniņas vadībā, kas palīdzēs fiziski sagatavoties dzemdībām, jo nodarbībā iekļauti gan vingrojumi dažādu muskuļu grupu sagatavošanai, gan elpošanas un atslābinoši vingrinājumi.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām pieteikties savlaicīgi, zvanot 27650440, rakstot info@imim.lv  vai  www.imim.lv sadaļā "Kalendārs".

Bērnu un ģimeņu centrs "Ideju māja" Valmierā, Beātes ielā 23 durvis darbojas kopš 1.novembra un ik dienu piedāvā dažādas nodarbības, pasākumus, tikšanās ar profesionāliem speciālistiem topošajiem un jaunajiem vecākiem, zīdaiņiem un bērniem līdz septiņu gadu vecumam, kā arī sievietēm.

Pagaidām visa informācija par nodarbībām atrodama "Ideju Māja" profilos Twitter.com, Draugiem.lv un Facebook.com, kā arī www.imim.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)