Banner 980x90

Valmierā vēlēšanās "Saskaņa" piedalīsies ar 16 kandidātiem

Valmiera, 24.apr., LETA. Savu 16 kandidātu garo sarakstu pašvaldību vēlēšanām Valmierā iesniegusi partija "Saskaņa", un tās līderis ir pensionārs Valērijs Vilčinskis, vēsta Centrālās vēlēšanu komitejas informācija.

Aiz viņa ir uzņēmumu SIA "Medlācis" un SIA "Kopmans un Ko" valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Lācis un Kocēnu novada domes sociālā darbiniece Anna Larionova.

Jau ziņots, ka Vilčinskis uzskata, ka partijai izdosies iekļūt domē, jo tā radīs piedāvājumu sociāldemokrātiski noskaņotiem vēlētājiem, kuri citkārt vēlēšanās nepiedalītos. Kā argumentu viņš arī minēja to, ka 12.Saeimas vēlēšanās, kurās viņš no "Saskaņas" saraksta kandidēja Vidzemē, par partiju Valmierā nobalsoja vairāk kā tūkstotis vēlētāju.

Valmierā "Saskaņa" plāno iestāties par sociālo aizsardzību, piedāvāt bezmaksas braucienus sabiedriskajā transportā pensionāriem un skolēniem, veicināt arodbiedrību kustību, atbalstīt nekustamā īpašuma nodokļa neapliekamā minimuma noteikšanu vienīgajam mājoklim Valmierā, kā arī atbalstīt sabiedrības iesaisti kārtības uzturēšanā pilsētā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)