Banner 980x90

Valmierā sākas "Veselības nedēļa 2016"

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
No pirmdienas, 23.maija līdz svētdienai, 29.maijam visā Latvijā un arī Valmierā notiek "Veselības nedēļa 2016", kuras mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu caur sportiskām aktivitātēm. 

Pirmdien, 23.maijā Valmierā, pie Dzirnavu ezeriņa skulptūras - Saules pulkstenis, notika pulcēšanās aktīvai pastaigai ar vingrošanas elementiem, kas paredzēta māmiņām ar bērniem ratiņos.

Savukārt trešdien, 25.maijā plkst.19.00 Gaujas Stāvo krastu "Sajūtu parka" skriešanas/nūjošanas trasēs, kas ir 2,4 km, 2,6 km, 5 km, 7 km un 9 km garas Vidzemes Olimpiskais centrs "Veselības nedēļas 2016" ietvaros piedāvā nūjošanas un skriešanas aktivitātes iesācējiem. Paredzēta iesildīšanās un nūjošanas pārgājiens kopā ar Vidzemes Olimpiskā centra instruktoru, kā arī tiks sniegti profesionāļu padomi. Notiks arī skriešanas treniņš kopā ar "Valmieras maratons 2016". Tāpat treniņa norisē plānots izmantot Vidzemes Olimpiskā centra mobilo aplikāciju, kas uzskaitīs katra dalībnieka veiktos kilometrus, tādējādi radot papildus interesi par aktīvu dzīvesveidu, lai motivētu pilsētas iedzīvotājus sportot arī turpmāk.

Ceturtdien, 26.maijā plkst.17.00 Valmieras veselības centrā "Bastions" 3.stāva gaitenī notiks iesildīšanās dinamiskai pastaigai – nūjošanai pa Tērbatas ielu, Memoriālo kalnu un gar muzeju. Nodarbība ilgs vienu stundu un noslēgumā paredzēti atsildīšanās vingrinājumi pie veselības centra "Bastions". Nepieciešams sportisks apģērbs un apavi, dzeramais ūdens, ja iespējams arī nūjas.

Veselības nedēļā aicināti piedalīties visus iedzīvotājus, neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās sagatavotības. Pasākumu koordinē Latvijas Tautas sporta asociācija, iesaistot sporta klubus, pašvaldības un nevalstiskās organizācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)