Banner 980x90

Valmierā pirmo reizi skatāma izstāde "Vīnogu svētki"

Anita Gušča/ Valmiera24.lv
Anita Gušča/ Valmiera24.lv
Valmieras muzeja Pilskalna nama veļas žāvētavā, Pilskalna ielā 2, no otrdienas, 20.septembra līdz piektdienai, 23.septembrim pirmo reizi skatāma izstāde "Vīnogu svētki".

Izstādē apskatāmās vīnogas atceļojušas no Janas Drēviņas stādu audzētavas "Skāduļi" Siguldas pagastā. "Tas ir sirdsdarbs, vaļasprieks un dzīvesveids, mazāk gan lielais bizness," teikusi Drēviņa.

Tāpat izstādes laikā var iegādāties Drēviņas grāmatu "Vīnogas Latvijā". Izdevumā apkopota ilgstošā darba pieredze ar vīnogulāju kultūru. Grāmata būs vērtīgs palīgs katram, kuru interesē vīnogu audzēšana.

Izstāde būs apskatāma otrdien, 20.septembrī, no plkst.15.00 līdz plkst.17.00, kā arī trešdien, 21.septembrī, ceturtdien, 22.septembrī un piektdien, 23.septembrī no plkst.9.00 līdz plkst.17.00 Izstādes laikā būs iespēja iegādāties arī stādus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)