Banner 980x90

Valmierā Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forums pulcēs biznesa profesionāļus no visas pasaules

Daugavpils, 23.maijs, LETA. 28.jūnijā un 29.jūnijā Valmierā norisināsies Pasaules latviešu ekonomikas un inovāciju forums, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Bulmeistare.

Foruma pirmajā dienā, 28.jūnijā, paneļdiskusijās pieredzē par ASV biznesa vidi dalīsies tādi globālajā tirgū zināmi nozaru eksperti kā "Merck KGaA Vācija" globālais mārketinga direktors Markuss Čens, "ECCO" izpilddirektors Natans Kristensens un "Michelin Global Services" pārstāvis Roberts Kukainis.

Āzijas tirgu iepazīt ļaus Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvniecības vadītāja Singapūrā Lāsma Līdaka, "Ventures Internation Group" pārstāvis Olavs J.Ritenis, SIA "Primekss" valdes priekšsēdētājs Jānis Ošlejs, "Prinzip Design and Construct Haus" īpašnieks Mārtiņš Tuktēns, Latvijas Republikas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Korejas Republikā Pēteris Vaivars un projektu vadītājs naftas un gāzes industrijās Andris Eimanis.

Foruma dalībniekam būs iespēja apskatīt tautsaimniecības izstādi, kā arī pirmās dienas noslēgumā paredzēta kontaktbirža.

Foruma otrajā dienā, 29.jūnijā, uzsvars tiks likts uz Latviju kā vietu biznesa sākšanai, attīstīšanai un izaugsmei. Paneļdiskusijās pieredzē dalīsies uzņēmēji, kuri izvēlējušies atgriezties Latvijā.

Dalībniekiem būs iespēja dzirdēt "BlueOrange Bank" aktīvu pārvaldīšanas direktoru Paulu Miklaševiču un "Omnium Properties" uzņēmuma grupas galveno vadītāju Aleksi Karlsonu. Par ilgtspējīgu biznesu runās "Urban Earth Consulting AB" vides tehnikas un ilgtspējīgas pilsētas plānošanas konsultante Daina Millers-Dalsjö un "Latvijas Zaļā josta" projektu direktore Aija Caune.

Foruma izskaņā paredzētas ekskursijas uz vairākiem Vidzemes uzņēmumiem.

Forumu organizē Pasaules Brīvo latviešu apvienība, Ārlietu ministrija, Valmieras pilsētas pašvaldība un biedrība "Valmieras Attīstības aģentūra".

Līdz šim forumi veiksmīgi noritējuši Rīgā (2013., 2015.), Melburnā (Austrālija, 2016.) un Čikāgā (ASV, 2017.).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)