Banner 980x90

Valmierā par pašvaldības līdzekļiem vasarā nodarbinātajiem jauniešiem turpmāk būs jābūt deklarētiem pilsētā

Valmiera, 23.nov., LETA. Lai piedalītos Valmieras pilsētas pašvaldības skolēnu vasaras nodarbinātības programmā nākamajā gadā, jauniešiem būs jābūt deklarētam Valmieras pilsētā, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Jaunietim būs jābūt deklarētam pilsētā no 2018.gada 1.janvāra bez pārtraukuma līdz nodarbinātības programmas beigām.

Tāpat nolemts, ka programmas laikā tiks vērtēts arī skolēna paveiktas un izrādītā attieksme. Saņemtais vērtējums tiks ņemts vērā, ja skolēns vēlēsies izmantot vasaras nodarbinātības programmu arī 2019.gadā.

2017.gadā Valmieras pilsētas pašvaldības finansētas darbavietas saņēma 420 Valmieras skolēni, strādājot pie 30 darba devējiem. SIA "Vidzemes slimnīca", AS "Valmieras piens", SIA "Lars Limited", biedrība "Valmieras novada fonds", SIA "Skārda Serviss" un SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" kopā tika nodarbināti 100 jaunieši. Pārējie strādāja Valmieras pilsētas pašvaldībā un tās iestādēs. 2017.gadā programmas izmaksas bija 80 319 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)