Banner 980x90

Valmierā notiks seminārs "Stresa vadība organizācijās, uzņēmumos"

Kad: 2015.gada 16.janvārī, no plkst13.00 līdz plkst.16.00

Kur: Beātes ielā 23, Valmierā (bērnu un ģimeņu centra "Ideju māja" telpās)

Mērķauditorija: uzņēmumu, iestāžu vadītāji, valžu locekļi, personāla speciālisti, klientu apkalpošanas speciālisti u.c. darbinieki

Programmā:
* Kas notiek, kad jūtam stresu?
* Kādēļ nepieciešams stresa menedžments?
* Trauksmes signāls, tā darbība.
* Stresa iemesli, izpausmes un sekas.
* Stresa izpausmes veidi.
* Stresa veidi: nepietiekams stress; di-stress jeb pārslodze; optimālais stress; patīkams jeb labs stress; apslēptais stress.
* Stresa bioķīmiskie ziņneši.
* Stresa regulēšanas pamatpaņēmieni.

Semināru vadīs: Evita Štāla, psiholoģijas maģistrs, psiholoģe, Latvijas Profesionālo psihologu asociācijas biedre. Nacionālās psihologu asociācijas kontaktpersona Eiropas Psihologu Asociāciju Federācijā Eiropas psihologu sertificēšanas jautājumos.

Maksa: 30,-eiro (ja no vienas organizācijas pasākumā piedalīsies divi vai vairāk speciālistu, par otro un vairāk – 25,-eiro).

Vietu skaits ierobežots.

Pieteikties līdz 14.01.2015., zvanot 27650440 vai rakstot info@imim.lv.

* Kaut gan stress ir pieredze, ko cilvēks piedzīvo ik dienas, speciālistiem joprojām sagādā grūtības tā definēšana. Tajā pašā laikā cilvēkam nav jāstudē stresa bioloģija, lai iegūtu praktisku izpratni par to, kā stress viņu ietekmē. Ir tā saucamais pozitīvais stress, kas kaut kādā ziņā mums dara labu, taču visbiežāk stress izjauc līdzsvaru,destabilizē situāciju, mazina darba spējas, kaitīgi ietekmē veselību kopumā. Tādēļ ir svarīgi apgūt paņēmienus, kas ļauj mazināt stresa negatīvo ietekmi.

Speciālisti uzskata, ka daudz efektīvāk ir iemācīties stresu vadīt nekā izbēgt no tā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)