Banner 980x90

Valmierā notiks "ZZ Čempionāta" pusfināls

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 27. līdz 28. aprīlim Jāņa Daliņa stadionā norisināsies viens no trim "ZZ Čempionāta" pusfināliem. "ZZ Čempionāts" ir viens no Latvijā vērienīgākajiem skolēnu sporta un prāta spēļu, sacensību radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos čempionātiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja "ZZ Čempionāta" sabiedrisko attiecību speciāliste Jūlija Vasiļjeva, "ZZ Čempionāta" pusfināls, būs atklāts visiem pilsētas iedzīvotājiem, jauniešiem, ģimenēm ar bērniem, kā arī aktīva un gudra dzīvesveida piekritējiem. Tā ziņots vakar notikušajā mediju un skolas pārstāvju pasākumā, kas "ZZ Čempionāta" 11.sezonas Latvijas tūres ietvaros norisinājās Valmieras muzejā.

"Valmiera ir vienmēr bijusi aktīva un veselīga dzīvesveida pilsēta, mūsu sportisti gūst panākumus Latvijas čempionātos, savukārt skolēni jau vairākus gadus parāda komandas saliedētību, erudīciju, spēku un cīņas sparu "ZZ Čempionāta" spēlēs. Šogad mēs ne vien pieņemsim Valmierā skolēnus no visa reģiona, bet arī kopā ar spēļu organizatoriem sagatavosim radošās un aktīvas atpūtas svētkus visai pilsētai. Man ir patiess prieks, ka 2017.gadā "ZZ Čempionāts" sniegs iespēju visiem valmieriešiem pavadīt laiku svaigā gaisā kopā ar tuviniekiem," stāsta Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums.

"ZZ Čempionāta" komanda kopā ar Latvijā populāru mūziķi, hiphop izpildītāju Denisu Stepanovu vakar viesojās arī Valmieras skolās, par "ZZ Čempionātu" stāstot un iedvesmojot Valmieras 5.vidusskolu un Valmieras Valsts ģimnāziju. Kopumā trīs nedēļu laikā spēļu komanda viesosies vairāk nekā 10 pilsētas, apciemojot ap 25 skolu no dažādiem Latvijas reģioniem.

"ZZ Čempionāts", kas ik gadu klātienes un tiešsaistes aktivitātēs iesaista ap 25 000 skolēnu un kopumā 400 000 Latvijas iedzīvotāju, 2017.gadā solās būt vēl iespaidīgākas, iezīmējot vairākas patīkamas pārmaiņas.

Pieteikties dalībai 11.sezonā ir aicināti visi Latvijas 1.-12. klašu skolēni līdz šī gada 13. martam, iesniedzot savas komandas radošo mājasdarbu. Pusfināli, kas norisināsies Daugavpilī, Valmierā un Liepājā, būs atklāti visiem jauniešiem un ģimenēm ar bērniem, tiem, kas vēlās gan paši iesaistīties aktivitātēs, gan atbalstīt savus skolas biedrus vai draugus. Papildus fiziskajiem pusfināliem norisināsies arī digitālais pusfināls, kas ļaus daudz lielākam komandu skaitam pacīnīties par ceļazīmi un ZZ Festivālu.

Latvijā vērienīgāko skolēnu sporta un prāta spēļu, sacensību radošos uzdevumos un netradicionālos sporta veidos "ZZ Čempionāta" galvenais mērķis ir veicināt savstarpēju cieņu, iecietību un draudzību Latvijas skolēnu vidū, kā arī popularizēt aktīvu, radošu un gudru dzīvesveidu jauniešu vidū. "ZZ Čempionātu" jau 11 gadus atbalsta un organizē  telekomunikāciju uzņēmums "Tele2" un "Zelta Zivtiņa". Šogad pasākums norisinās sadarbībā ar Jūrmalu, Valmieru, Daugavpili un Liepāju. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)