Banner 980x90

Valmierā notiks novadpētnieku mācības

Valmiera, 4.okt., LETA. Šodien Valmieras muzeja Izstāžu zālē notiks Latvijas vēstures un novadpētniecības portāla "Historia.lv" un Valmieras muzeja kopīgi rīkotais seminārs "Novadpētnieku mācības", aģentūrai LETA pavēstīja pasākuma organizatori.

Seminārs, kas notiek projekta "Kas pagātni pētī, nākotni svētī" laikā, paredzēts Vidzemes novadpētniekiem, bibliotēku darbiniekiem, vēstures skolotājiem, mazo muzeju, pagastu vēstures ekspozīciju vadītājiem un citiem vietējās vēstures liecību apzināšanas un izpētes interesentiem.

"Novadpētnieku mācību" mērķis ir celt novadpētnieku zināšanu līmeni un darba kvalitāti, popularizējot "Historia.lv" kā novadpētniecības materiālu publicēšanas un novadpētnieku sadarbības platformu, veidojot izpratni par Vidzemes kultūrvēsturiskās ainavas un kultūras pieminekļu daudzveidību, to reģionālajām iezīmēm un atšķirībām kā arī sniegt praktiskus padomus novadpētniecības materiālu krājuma veidošanā, iegūto priekšmetu un dokumentu aprakstīšanā un saglabāšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)