Banner 980x90

Valmierā notiks "Latvian voices" "a cappella" festivāls

Rīga, 25.jūl., LETA. Valmierā no 7.-10.augustam norisināsies "Latvian voices" "a cappella" festivāls, aģentūru LETA informēja "Latvian voices" pārstāve Aiva Švēde.

Festivālā klausītājiem būs iespējams apmeklēt četrus dažādus "a cappella" mūzikas koncertus, savukārt pašmāju un ārzemju vokālajām grupām un ansambļiem trīs dienas notiks izglītojošas, praktiskas meistarklases. Festivāla īpašais viesis būs pasaulē labi zināmā grupa no Zviedrijas - "The Real Group", kas 9.augustā uzstāsies ar koncertu Valmieras kultūras centrā un vadīs nodarbības meistarklašu dalībniekiem.

Vokālā grupa "Latvian voices" ansambļu meistarklases rīko jau trešo gadu. Šogad tās iegūst vēl plašāku vērienu ar mērķi "a cappella" svētkus sarūpēt ne tikai meistarklašu dalībniekiem, bet arī Latvijas klausītājiem. Valmieras iedzīvotājiem un viesiem klātienē būs iespējams baudīt četrus savstarpēji atšķirīgus, augstas kvalitātes "a cappella" koncertus, sacīja Švēde.

7.augustā plkst.18 Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcā notiks garīgās mūzikas koncerts "Anima Solla", 8.augustā no plkst.20 līdz 24 Valmiermuižas parkā notiks "a cappella" nakts", kur radio "Tev" DJ atskaņos "a cappella" mūziku un ar koncertu uzstāsies grupas "Mirt" (Igaunija) un "Vōlta", 9.augustā plkst.20 Valmieras kultūras centrā "The Real Group" koncerts, 10.augustā plkst.18 Valmieras kultūras centrā festivāla noslēguma koncerts. Visi koncerti, izņemot "The Real Group" koncertu, bez maksas.

Festivāla noslēguma koncertā uzstāsies vokālā grupa "Latvian voices", kā arī meistarklašu dalībnieki - "a cappella" ansambļi: "Jūti" (Ķekava), "Adoramus" (Bauska), "Putnu dārzs" (Rīga), "Dziesmu skola" (Talsi) un "Mirt" (Pērnava, Igaunija). Noslēgumā izskanēs arī "Latvian voices" radīts jaundarbs meistarklašu dalībnieku kopkorim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)