Banner 980x90

Valmierā notiks īpašais filmas "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" seanss

Rīga, 21.aug., LETA. Šodien kino "Gaisma"/3D Cinema Valmierā notiks īpašais filmas "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" seanss, kurā skatītāji varēs tikties ar filmas režisoru Vari Braslu, aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāvji.

Seanss sāksies plkst. 18.

Režisora Vara Braslas filma ir pirmā no kopskaitā 16 filmām, kas tapušas NKC programmā "Latvijas filmas Latvijas simtgadei".

Kinolentē piedalās Mārtiņš Vilsons, Akvelīna Līvmane, Alise Polačenko, Mārtiņš Meiers, Anatolijs Fečins, Lauris Dzelzītis, Uldis Dumpis, Uldis Anže, Vizma Kalme, Inese Pudža un citi aktieri, kas pārstāv četrus Latvijas teātrus.

Kinodarba scenārija autors ir Alvis Lapiņš, operators Uldis Jancis, mākslinieks Mārtiņš Milbrets.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)