Banner 980x90

Valmierā marta beigās uzņēmēji aicināti uz "Pēcpusdienu ar mēru"

Rīga, 8.marts, LETA. Piektdien, 22.martā, no plkst.14 līdz 17 Valmieras un apkārtējo novadu uzņēmēji aicināti uz tikšanos pasākumā "Pēcpusdiena ar mēru", aģentūru LETA informēja Valmieras Attīstības aģentūrā.

Uzņēmējiem būs iespēja uzzināt aktuālāko informāciju par pašvaldību piedāvātajām atbalsta programmām uzņēmējiem, inovāciju vaučeru programmas sniegtajām iespējām, kā arī uzzināt jaunāko statistiku par uzņēmumu nodokļu maksājumiem. Tāpat Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārstāvji pastāstīs par "Brexit" iespējamo ietekmi uz uzņēmējdarbības vidi.

Pasākuma viesi būs VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme, VID ģenerāldirektores vietniece nodokļu jomā, Nodokļu pārvaldes direktore Dace Pelēkā, VID Muitas pārvaldes E-muitas daļas vadītāja vietniece Irēna Knoka, Valmieras biznesa inkubatora vadītājs Jurģis Priedītis un pašvaldību vadītāji.

Dalība pasākumā ir bez maksas.

Pasākumu "Pēcpusdiena ar mēru" mērķis ir veicināt uzņēmēju iesaisti un informētību par aktivitātēm Valmieras un apkārtējo novadu pašvaldībās, kā arī aicināt uzņēmējus aktīvu iesaistīties un diskutēt par aktuāliem jautājumiem un norisēm uzņēmējdarbībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)