Banner 980x90

Valmierā maija vidū notiks Vidzemes Uzņēmēju dienas

Rīga, 22.marts, LETA. Šogad maija vidū Valmieras centrā notiks Vidzemes Uzņēmēju dienas, aģentūru LETA informēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā (LTRK).

"Biznesa izstādes ir lieliska platforma, kurā ikviens var parādīt savu biznesu un tā būtību, dibināt jaunus kontaktus un veidot sadarbību. Šāda veida pasākumos nereti tiek atrasti jauni partneri, ārpakalpojumu sniedzēji vai arī jauni klienti. Izstāde noteikti jāizmanto kā iespēja uzklausīt ieteikumus no citiem cilvēkiem. Tieši šo iemeslu dēļ dalība izstādēs tiek vērtēta daudz augstāk nekā ieguldījums reklāmas kampaņās, piemēram avīzēs un reklāmas baneros internetā," uzsvēra LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis.

LTRK informēja, ka izstādē savu dalību pieteikuši ne tikai uzņēmēji, amatnieki un mājražotāji, bet arī Vidzemes izglītības iestādes un novadu pašvaldības. Tāpat arī interesi izrādījuši dalībnieki no kaimiņzemēm un citiem Latvijas novadiem. Apmeklētājiem būs iespēja ne tikai piedalīties loterijās, akcijās un degustācijās, bet arī iepazīties ar jaunumiem tehnikas pasaulē, kā arī sagādāt visu nepieciešamo sava dārza iekopšanai.

Savukārt apmēram 160 skolēnu mācību uzņēmumi no visas valsts par godu Latvijas simtgadei 19.maijā pulcēsies laukumā pie Hanzas sienas, lai izrādītu savu tirgošanās prasmi un priecētu izstādes apmeklētājus ar radošajiem piedāvājumiem.

Dalībai Vidzemes Uzņēmēju dienās iespējams pieteikties, rakstot uz e-pastu valmiera@chamber.lv vai iesniedzot personīgi LTRK Vidzemes nodaļā Stacijas ielā 26, Valmierā.

TRK Vidzemes nodaļas sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību rīkotās Vidzemes Uzņēmēju dienas notiks 18. un 19.maijā Valmieras centrā.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)