Banner 980x90

Valmierā Eiropas Parlamenta vēlēšanās būs pieejami septiņi vēlēšanu iecirkņi

Rīga, 12.febr., LETA. Maijā Latvijā notiks kārtējās Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanas un Valmierā savu balsi par kādu no izraudzītajiem kandidātiem varēs nodot septiņos vēlēšanu iecirkņos, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

EP vēlēšanās 25.maijā Valmierā vēlēšanu iecirknis atradīsies Valmieras 5.vidusskolā, Raiņa ielā 3, un Valmieras skolu dienesta viesnīcā, Ausekļa ielā 25C.

Tāpat vēlēšanu iecirknis atradīsies SIA "Valmieras namsaimnieks", Semināra ielā 2A, Valmieras 2.vidusskolā, Raiņa ielā 11, Valmieras Kultūras centrā, Rīgas ielā 10, Valmieras Pārgaujas ģimnāzijā, Zvaigžņu ielā 4, un Valmieras Pārgaujas sākumskolā, Meža ielā 12A. Šajos vēlēšanu iecirkņos pieejama arī ērta piekļuve cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

EP vēlēšanās Latvija ir viens vēlēšanu apgabals, un EP no Latvijas būs jāievēl astoņi deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)