Banner 980x90

Valmierā darba vizītē ieradīsies Ministru prezidents Māris Kučinskis

Māris Kučinskis/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Māris Kučinskis/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Piektdien, 1.jūlijā, Valmieru darba vizītē apmeklēs Latvijas Republikas Ministru prezidents Māris Kučinskis, lai tiktos ar Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāvjiem, vietējiem uzņēmējiem, kā arī reģionālo plašsaziņas mediju pārstāvjiem, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Justīne Deičmane.

Apmeklējuma laikā Ministru prezidents Māris Kučinskis pārrunās Valmieras attīstības perspektīvas ar Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Baiku, domes priekšsēdētāja vietnieku Ričardu Gailumu, Valmieras pilsētas pašvaldības izpilddirektori Eviju Voitkāni un izpilddirektores vietnieci Daci Jasi.

Pēc tikšanās pašvaldībā Kučinskis dosies uz SIA "Valpro", lai tiktos ar uzņēmuma vadību un apskatītu tā ražotni. Ar SIA "Vidzemes slimnīca" valdes priekšsēdētāju Uģi Muskovu Ministru prezidents pārrunās aktualitātes veselības nozarē. Savukārt, lai izzinātu Valmieras sporta infrastruktūras attīstības vīziju un jaunā peldbaseina būvniecības procesu, Kučinskis tiksies ar SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs" valdes priekšsēdētāju Arti Jansonu.

Dienas izskaņā Ministru prezidentam plānota tikšanās ar Valmieras uzņēmēju konsultatīvās (UKP) padomes priekšsēdētāju Juri Sleņģi un UKP locekļiem, kā arī Valmieras uzņēmēju klubu pārstāvjiem. Tās laikā tiks diskutēts par Valmieras uzņēmējdarbības vides attīstību un uzņēmējiem aktuāliem jautājumiem.

Vizītes noslēgumā Kučinskis dosies uz Jāņa Daliņa stadionu, lai piedalītos Latvijas IV olimpiādes atklāšanas ceremonijā, ko no plkst.21.15 tiešraidē pārraidīs arī Latvijas Televīzija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)