Banner 980x90

Valmierā aizsāk jaunu tradīciju - svin Baltā galdauta svētkus

Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv
Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv
Sagaidot valsts simtgadi un svinot Latvijas neatkarības atjaunošanu, trešdien, 4.maijā Valmierā, Vienības laukumā aizsākta jauna tradīcija - Baltā galdauta svētki.

Valmieriešiem un viesiem tā ir iespēja kopā svinēt svētkus, atpūsties un lepoties ar savu pilsētu un valsti, kā arī radīt paliekošu dāvanu Valmierai.

Pasākuma norises vieta, Vienības laukums, vizuāli iekārtots piecās zonās – Valmieras vēsturiskajos mikrorajonos: Centrs, Burkānciems, Pārgauja, Jāņparks un Kārliena. Katrā no zonām klātesošie varēs piedalīties radošās, sportiskās un izklaidējošās aktivitātēs.

Pasākumu organizē Valmieras pilsētas pašvaldība un Valmieras Kultūras centrs sadarbībā ar SIA "Valmiermuižas alus", mākslas "Galerija Laipa", Vidzemes Augstskolu, Valmieras muzeju un Valmieras Jaunatnes centru "Vinda".

Baltā galdauta svētku mērķis ir iedibināt un stiprināt tradīciju cilvēkiem pulcēties pie viena galda ģimenes, draugu, kaimiņu vai kopienas lokā, apzināti svinot savas valsts esību un godinot tos, kuri palīdzējuši to radīt un nosargāt.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)