Banner 980x90

Vakar dedzis mežs un jaunaudze Dikļu pagastā

Rīga, 13.jūl., LETA. Vakar divu hektāru plātībā Kocēnu novada Dikļu pagastā degusi meža jaunaudze un mežs, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Minētais ugunsgrēks bijis aizvadītajā diennaktī platības ziņā lielākais. Izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.17.15, bet plkst.23.16 šī paaugstinātās bīstamības ugunsgrēka dzēšanas darbus VUGD darbinieki pabeidza un dzēšanas darbus turpina Valsts meža dienests.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, siena kaudze, koks, sausā zāle, meža zemsedze, zāles kaudze, elektrības balsts, motors, divas vieglās automašīnas un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, vakar ugunsdzēsēji glābēji Dubultu ielā, Rīgā, no koka nocēla kaķi, Bruņinieku ielā Rīgā tika atbrīvots putns, kurš saviem spēkiem nevarēja izkļūt no ēkas, Brīvības ielā Rīgā atbrīvoja ventilācijas šahtā iesprūdušu putnu, bet Limbažu ielā, Valmierā, atbrīvots jumta kārbā iestrēdzis kaķis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 12.jūlija plkst.6.30 līdz šodienas plkst.6.30, VUGD saņēma 55 izsaukumus - 20 uz ugunsgrēku dzēšanu un 23 uz glābšanas darbiem, bet 12 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)