Banner 980x90

Vaidavā atzīmēs Dāliju svētkus

Valmiera, 2.aug., LETA. 26.augustā plkst.16 Kocēnu novada Vaidavas kultūras un amatniecības centrā notiks "Dāliju svētki 2017", aģentūrai LETA pastāstīja Kocēnu novada pašvaldības pārstāve Krista Gromova.

Pasākuma laikā izstādē "Ar dāliju ziedēšanas prieku" būs apskatāmas plašas dāliju kolekcijas - kolekcionāres un selekcionāres Ritas Zaļās ziedi no viena no Latvijā krāsainākajiem dāliju dārziem, kas atrodas Kocēnu novada Vaidavas pagasta "Mežvidos", kā arī dālijas no novadnieces Astrīdas Balodes kolekcijas.

Līdz ar dāliju ziediem, ko apskatīt būs iespējams līdz 30.augustam, būs aplūkojama arī fotomākslinieka Česlava Mazuļa izstāde "Ziedi ap mums". Savukārt pasākuma atklāšanas dienā, 26.augustā plkst.17, apmeklētājus priecēs Ziemeļlatvijas kameransamblis "Livonia" kopā ar solistu Ingu Pētersonu koncertā "Par puķēm, mīlestību un dzīvi".

Pasākumu organizē Vaidavas kultūras un amatniecības centrs. Ieeja tajā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)